Modifiye konteyner modelleri genellikle yük taşımacılığı alanında kullanılır. Bununla birlikte tek bir konteynerin alamadığı yük kapasitesi için özel üretilmiştir. Ayrıca, modifiye edilmiş konteyner, özel amaçlı kullanımlara uygun şekilde tasarlanmıştır.

Modifiye konteyner modelleri, aynı zaman da pazarlama gibi alanlar için de kullanılabilen modellerdir. Bu ürünler çatı kısmı açılabilir ve cephe kısımları da tamamen açılabilir yapıdadır.

Modifiye Konteyner Üretimi ve Kullanılan Malzemeler Nelerdir?

Modifiye konteynerler özellikle çok amaçlı kullanılabilen ve en çok tercih edilen yapılardır. Bu yapılar için malzemeler kaliteli şekilde kullanılabilir. Bulunduğu alanda kolayca sökülüp takılabilen konteynerler montajı kolay şekilde tasarlanır.

Bu konteynerlerin dış yüzeyinde kullanılan malzemeler ve boyalar asla hava koşullarından etkilenmeyen ürünlerdir. Ayrıca modifiye konteynerlerin iç yüzeylerinde galvaniz malzeme kullanılmıştır.

Modifiye Konteyner Üretimi Amaçları Nelerdir?

Bu konteynerler ev gibi dizayn ederek elektrik ve su gibi ihtiyaçlar ile kurulum sağlarlar. Bunun yanında ısı ve ses yalıtım özelliklerine bağlı olarak üretilip deprem gibi doğal afetlere karşısında dayanıklıdır.

Modifiye konteynerler genel anlamı konteynırların değişik amaçlarla kullanılması ve modifiyeli bir şekilde çok farklı amaçlar ile tasarlanmasıdır. Ayrıca bu modellerde birbirinden farklı konteynerleri birleştirerek oluşmuş yapılardır. Tasarım konusunda farklı amaçlar ile üretilen bu yapılar dayanıklı ve sağlam yapısı ile birçok farklı yaşam ve iş alanı için kullanışlıdır.

Modifiye Konteynerler Kullanım Alanları Nelerdir?

Modifiye konteyner son derece kullanışlı ve dayanıklı malzemeler ile üretilmiştir. Ayrıca modifiye konteynerler daha çok yük taşıma işlemleri için tercih edilir. Bununla birlikte modifiye konteynerler çok amaçlı özellikler ile her türlü donanım ile üretilen parçalardır.

Modifiye konteynerler kapı ve pencere monte edilmeye uygun yapılardır. Ayrıca ev haline getirilebilirler ve istenilen özellikte tasarlanabilme özelliği ile birçok alanda kullanılabilir.

Modifiye Konteyner Avantajları Nelerdir?

Taşımacılık sektöründe modifiye konteynerler ürünlerin dökülmeden ve ezilmeden taşınmasını sağlayan sistemlerden oluşur. Ayrıca bu konteynerler ile bütün darbe almadan taşınabilir. Modifiye konteyner farklı boyut ve ebatlarda ile farklı tasarımlar şeklinde iki konteyner üst üste kullanılarak üretilebilir. Ayrıca farklı modellerde konteyner ile kapı ve pencere monte edilerek farklı yaşam alanları oluşturulur.

Modifiye konteyner özellikleri arasında iç ve dış yapısında özellikle deprem gibi durumlarda yapıyı güçlü tutacak şekilde tasarlanmıştır. Ayrıca zemin kısmında ise çelik halatlarla beton zemine bağlantılı olarak ayakta kalan bir yapıdır. Yangın olaylarına karşı güçlendirilmiş ve tutuşmaya karşı direnç sağlayan şekilde tasarlanmıştır.

Genellikle bu modeller de yük konteynerleri modifiye edilerek tasarım yapılır. Buna istinaden showroom, kafe, stant, ofis gibi farklı kullanım alanları için dizayn edilen modellerdir. İmalatlarında sağlam ve dayanıklı malzemeler kullanılarak uzun yıllar kullanabilir. Aynı zaman da çeşitli eklentiler yapılarak ve camlar kapılar da eklenerek kullanılabilen konteyner modelleridir.