Minimalist yaşam tarzı trendinin 2021 konut modelinde konteyner evlerin oldukça etkili olduğunu vurgulayabiliriz. Minimalizm, yaşam alanından tasarıma, iç dekorasyondan ev eşyalarına geçişi hedefleyen bir akımdır. Mutluluğu çok az nesneyle yakalama fikrinden yola çıkan bu minimalist akımın etkisi, 2021 yılında konteyner ev modelinin tasarımına da etki etti.

En küçük yaşam alanı için cazip konteyner ev fiyatları da bu trendi takip edenlerin kolaylıkla ev sahibi olabilmelerinin önünü açıyor. 2021 yılında konteyner evlerin model ve tasarımına ilham veren bir diğer olgu da kuşkusuz pandemi sürecidir.

2020 yılı başı itibarıyla COVID-19'un neden olduğu pandemi etkisi dünya genelinde uzun süreli olup, 2021 konteyner ev modeline de yansımaktadır. Konteyner yapı modeli, pandemi sırasında insan sağlığını korumayı ve güvenli yaşam alanları oluşturmayı da oldukça kolaylaştırıyor. Kullanıma hazır yapı sistemi, pandemi döneminde konteyner ev modelini tercih edilen ev modeline yükseltti.

Konteyner Ev Modelleri

Pandemi sürecinde en çok sorgulanan konteyner ev modelleri 1+1 ve 2+1 olurken, minimalist yaşamı tercih edenlerin müstakil konut talebi mevcuttur. 21 metrekare standart 1+1 konteyner fiyatı müstakil ev arayanlara hayallerini gerçekleştirmeleri için en iyi fırsatı sunuyor. Bu konteyner planında ortada akıllıca yerleştirilmiş bir banyo ve duş odasının yanı sıra iki ayrı oda bulunuyor.

Bu modele ek çatı uygulanarak cepheye boydan boya balkon eklenebilir. Balkonla birlikte bu konteyner ev modelinin büyüklüğü 35 metrekareye çıkabiliyor. Aynı zamanda balkonların artmasıyla birlikte çatı konteyner konut fiyatları açısından en cazip konut bütçesi ortaya çıkıyor.

Prefabrik Evler

Modern mimari tasarımı ile konut sektörüne yenilik getiren prefabrik ev, müstakil evlerin beklentilerini kolaylıkla karşılamaktadır. Yenilikçi tasarım, özel bilgisayar yazılımında statik olarak hesaplanır ve tarihi anda modern prefabrik ev modeli ortaya çıkar.

Modern teknik güzergâh üzerinde proje detaylarına göre kısa sürede üretilmekte ve yerinde ekspertiz ile montajı yapılmaktadır. Villa konforuna sahip prefabrik evlerde iki katlı ve tek katlı birçok estetik mod bulunmaktadır. Tercihlerinize göre şekillenen bu evler 1+1, 2+1, 3+1 hazır ev planlarına ve 5+1 hatta 7+1 prefabrik ev planlarına göre üretilebilmektedir.

Kullanım Alanları

Prefabrik yapı sistemi yenilikçi tarzı ile klasik yapı modeline önemli bir alternatif getirmekte ve yapı projesinin yapımını hızlandırmaktadır. Her geçen gün birçok inşaat projesinde popülerliği artan prefabrik yapılar, bütçe avantajlarından yararlanmaktadır. Bu yenilikçi inşaat sistemi ile çok büyük projeler kısa sürede tamamlanabilmekte ve yatırımcılara proje finansman bütçelerinden kazanç sağlanmaktadır.

Prefabrik yapı modelleri, hastaneler, okullar, sosyal tesisler ve zamanla yarışan büyük projelerin prefabrik şantiye yapıları yapım aşamasındadır. Bu mimari modelle üretilen evlerde yeni nesil prefabrik evler de yer alıyor. Ayrıntılı bilgi almak için firmamızla iletişim kurabilirsiniz.

Konteyner Evlerin Avantajları Nelerdir?

Konteyner yapım sisteminin hangi amaçla kullanılırsa kullanılsın birçok avantajı olduğunu vurgulamak gerekir. Sıkça sorulan ve bilinmesi istenen konteyner prefabrik evlerin avantajlarına kısaca değinelim. İlk olarak konteyner evler, modern teknoloji kullanılarak fabrika tesisinde ön üretime hazırlanır. Panel duvar ve çatı sistemi, elektrik ve sıhhi tesisat sistemleri başta olmak üzere her detay fabrikada üretilmektedir.

Satın almış olduğunuz konteyner prefabrik ev belirlediğiniz yere ulaştığında vinç yardımıyla indirilir ve anında hizmetinize sunulur. Yer karoları, çatı kaplamaları, tuvalet ve banyolar tüm armatürleri ile birlikte tarafınıza gönderilecektir. İnşaat süreçleriyle (duvarcı, çatı ustası, boyacı, elektrikçi, tesisatçı gibi) çok sayıda usta ile uğraşmaya gerek yoktur. Prefabrik konteyner evlerden faydalanın ve nesilden nesille uzun yıllar güvenle kullanın.

Konteyner Evlerin Fiyatları

2021 konteyner ev modelleri arasında yenilikçi bir ev daha öne çıkıyor ve bu yılın en çok satan modellerinden biri haline geldi. Bu 2+1 konteyner ev planının büyüklüğü oldukça ideal boyutlardadır. Bu evin iç mimari planı tamamen firmamızın uzmanlığı ile tasarlanmış olup, kullanımı ergonomiktir. Hazır konteyner ev modelleri arasında en yenilikçi mimari tarza sahiptir.

Konteyner eve zarif bir balkondan girilmektedir. Balkona girdiğinizde geniş oturma odası sizi karşılıyor. Salona girişin sol tarafı mutfak alanı olarak tasarlanmıştır. Mutfağın ön kısmından balkona açılan cam açıklık, kullanılan ergonomik tasarıma katkıda bulunur ve kullanım rahatlığı sağlar. Salonun ön kısmı salon ve TV ünitesi olarak tasarlanmıştır.

Salonun ortasından sağa döndüğünüzde solda ve sağda ortada tuvalet ve duş bulunan iki ayrı oda bulunur. Bu evler birçok avantajı ile 2021 yılında konteyner ev modelinin ve fiyatının gözdesi olmaya başladı. Bu konuda firmamızdan destek alabilirsiniz.