Konteyner Gelişmeleri

post

Konteyner Cafe

Konteyner, özellikle yurtdışında oldukça popüler kullanılan bir taşımacılık sistemidir. Bu alanda da çok fazla gelişim gösteren firmalar vardır. Ülkemizde ..

post

Konteyner Büfe

Konteyner, taşımacılık sektörü için de yer alan, oldukça verimli, güvenilir, malzemelerin taşınması için üretilen, çelik yapılara verilen isimdir. Uluslara..

post

Kompozit Kaplama Konteyner

Kompozit kapmala konteyner modelleri günümüzde en çok tercih edilen modeller arasında yer alır. Bu modellerde polietilen maddeler iki tarafı da alüminyum i..

post

Kiralık Konteyner Fiyatları

Kiralık konteyner fiyatları, günümüz teknolojisi kullanılarak üretilen çok popüler bir modüler yapı birimidir. Kiralık konteyner çeşitleri sektörde çoğu za..

post

Kimyasal Atık Konteyner

İlerlemeye devam eden, teknolojiyle beraber doğaya bırakmış olduğu kimyasal tehlikeli olan ya da tehlikesiz olan atıklar, giderek artmaya başlamıştır. Doğa..

post

Kabin Konteyner

Kabin konteyner her türlü ortama ve atmosferik koşullara dayanıklı olan ürünlerdir. Kabin konteyneler denizyolu taşımacılığı ve kombine taşımacılıkta kulla..

post

İstanbul Yük Konteyner

Konteyner satış ve kiralama konusunda İstanbul yük konteyner oldukça uygundur. Konteyner satın almak istediğinizde limanlarda olan stoktan ve Marmara bölge..

post

İso Yük Konteyner

İso yük konteyner genel olarak deniz aşırı nakliyatlarda kullanılan üniteler olarak bilinir. Uluslararası standartlara uygun olarak üretilmiş olan konteyne..

post

Gemi Konteyner Fiyatları

Yük konteynerleri, taşımacılığın önemli parçalarından biridir. Konteynerler denizyolu, karayolu ya da demiryolu ile taşınabilir. Gemi konteyner kapasiteler..

post

Duş Konteyner

Duş konteyner genel olarak kullanıma uygun olarak bilinir. İhtiyaç alanlarında duş alınması gerektiği zamanlarda çözüm üretmek isteyen kişiler genel olarak..

post

Depo Konteyner

Depo konteyner genel olarak konteynerlerin taşıyacak oldukları kimyasal maddeler ve normal eşyaları ayırarak konulmasını sağlayan konteyner çeşidi olarak b..

post

Çin Neden Yük Konteynerinde Lider?

Ülkeler arasında mal transferinin gerçekleştirilmesi için konteyner denilen yüksek hacimli yapılar kullanılır. Pandeminin etkilerinin yavaş yavaş ortadan k..

post

Çatılı Konteyner

Çatılı konteyner modelleri günümüzde sıklıkla kullanılır. Konteyner ev modelleri son zamanlarda çok popülerdir. Bunun sebebi ise bu modellerin hem dayanıkl..

post

Bekçi Konteyner

Bekçi konteyner modelleri herhangi bir alanda çalışan işçilerin zaman geçirebilmesi adına oldukça küçük kapasiteli olan ve kullanımı ideal bulunan kaliteli..

post

Bağ Konteyner, Bahçe Konteyner

Bağ konteyner ve bahçe konteyner seçenekleri ile oldukça tasarımlı ve kaliteli evleri incelemek ister misiniz? Ev tasarımları bir bahçe için oldukça büyük ..

post

Ahşap Giydirme Konteyner

Konteyner kullanımı daha çok galvaniz paslanmaz demir malzemeden imal edilen ürünler ile yapılır. Bunun yanında son zamanlarda daha şık göründüğü için ahşa..

post

21 Metrekare Konteyner

Konteyner modelleri sağlam olması nedeni ile pek çok alanda tercih edilir. Günümüzde minimalizm akımı çok popülerdir. Buna bağlı olarak küçük evler tercih ..

post

Yük Konteyner Fiyatları

Yük konteynerleri günümüzde pek çok farklı alanda kullanılır. Bu konteynerler farklı boyutlarda üretilir. Bunun yanında taşıdıkları ürüne göre de farklı ma..

post

Yemekhane Konteyner

Yemekhane çözümleri olarak günümüzde yemekhane konteyner modelleri tercih edilmektedir. Bu modeller kişi sayısı göz önünde bulundurularak üretilir. Bunun y..

post

WC Konteyner

Yeni nesil sistemlerle yapılmış olan WC konteyner kurulumu oldukça pratiktir. Kurulumu pratik olan bu konteyner modeli genel olarak hazır bir şekilde üreti..

post

Ucuz Konteyner

Konteyner modelleri pek çok kişi tarafından günümüzde tercih sebebidir. Özellikle minimal yaşam akımının tercih edildiği günümüz şartlarında konteyner yapı..

post

Tehlikeli Atık Konteyner

Konteyner çok amaçlı kullanılan yapılardan biridir. Birçok özelliği vardır. En çok tercih edilme sebebi, pratik ve ekonomik ürünler olmasıdır. Çevre de ist..

post

Tarlam Var Konteyner İzni Nasıl Alabilirim

Son zamanlarda kurulum kolaylıkları ile ön plana çıkan konteynerlerin tarlalarda geçici amaçlar için kurulması da mümkündür. Aynı zamanda tarla bağ ya da b..

post

Şantiye Konteyner

Şantiye konteyner, genel olarak taşımacılıkta kullanılan konteyner çeşididir. Ayrıca konteyner modellerinde ihtiyaç doğrultusunda bazı özellikler eklenmiş ..

post

Standart Konteyner Ölçüleri

Konteynerler günümüzde pek çok farklı alanda kullanılır. Kaliteli olmaları ve sağlam malzemeden üretilmeleri sebebi ile uzun yıllar sorunsuz bir şekilde ku..

post

Özel Üretim Konteyner

Özel üretim konteyner genellikle yapı ve diğer alanlar da istenilen ebat ve büyüklükte üretilen her türlü amaca uygun şekilde üretilen ürünlerdir. Ayrıca k..

post

Özel İmalat Yük Konteyner

Yük konteyner günümüzde pek çok farklı alanda kullanılabilen ürünlerdir. Bu ürünler çeşitli malzemelerin taşınmasında veya depolanmasında kullanılır. Bu ne..

post

Özel İmalat Konteyner

Özel imalat konteyner modeller daha çok inşaat, sanayi ve fabrikalar gibi alanlarda farklı alanlarda kullanılmak için üretilen pratik ve kullanışlı ürünler..

post

Ofis Konteyner

Ofis konteyner modelleri genellikle imalat yöntemine bağlı olarak üretilir. Aynı zaman da modifiye yük konteyneri veya özel tasarım konteyner kategorisinde..

post

Neden Konteyner Almalıyım?

İnsanların yaşam alanlarının oluşturulması ya da iş yerlerinin oluşturulması aşamasında neden konteyner almalıyım sorusu önem taşır. Günümüzde konteyner ku..

post

Modifiye Yük Konteyner

Modifiye yük konteyner genellikle barınma, konaklama ve depolama amacı ile tasarlanan ve kullanılabilen ünitelerdir. Aynı zaman da bu özel tasarım konteyne..

post

Konteyner Evler

Minimalist yaşam tarzı trendinin 2021 konut modelinde konteyner evlerin oldukça etkili olduğunu vurgulayabiliriz. Minimalizm, yaşam alanından tasarıma, iç ..

post

Konteyner Nerelerde Kullanılabilir?

Mimari anlamda beklentileri karşılayan çözümler başta olmak üzere aynı zamanda fuar ya da benzeri organizasyonlarda sıklıkla konteyner ürünlerini görürüz. ..

post

Konteyner Ev

Konteyner ev seçenekleri ile en uygun krediler ve dayanıklı ev tapusu içinde sizlerde aradığınız konteyner evlere sahip olabilirsiniz. Aradığınız her türlü..

Sonuç Bulunamadı...