Yük taşımacılığı alanında yapılan imalatlar sayesinde konteynerlerin standart olarak kullanımı gündeme gelmiştir. Günümüzde 20lik konteyner kullanımının yanı sıra her birinin içerisinde 21 adet standart palet yerleştirilebilen daha büyük boyutlarda 40lık konteyner kullanımı da söz konusudur. Bu ürünlerin ürünün özelliklerine ve müşterinin taleplerine göre açılır kapanır özellikli olanları da vardır.

Konteyner uluslar arası taşıma alanında önemli bir ekipman olarak ön plana çıkar. Günümüzde kullanılan birçok farklı standart form olmakla birlikte en sık kullanılan boyutlar 20lik ya da 40lık olarak bilinir. Bunların yanında kullanılan standart uzunlukların dışında tam açılan yarı açılan ya da üstü açık tipleri de bulunur. Müşterinin taleplerine göre ya da taşınacak ürüne göre konteynerlerin yapısında değişikler meydana gelir. Böylelikle ürünlerin bozulmadan güvenle taşınması mümkün olur.

Sonuç olarak ülkemizde kullanılan bu konteyner malzemelerinin ebatları uluslar arası standartlar ile uyumlu olmak koşulu ile uygun bazlıdır. Aynı zamanda konteyner kullanımı aşamasında beklentileri karşılayan çözümler için firmalardan fiyat teklifleri alabilirsiniz.

Konteyner Çeşitleri

Boyut ve yapı olarak birçok konteyner standart ürünü bulunur. Bu ürünlerin kullanımı ile belirli malzemelerin taşınması sağlanmış olur. Bozulmaya müsait yiyeceklerin ya da tıbbi gereçlerin taşınması esnasında farklı konteyner ürünleri kullanılmakla birlikte örneğin elektronik eşyaların kırılmaya müsait yapısı nedeni ile daha farklı konteyner ürünleri kullanılır. 4o dc konteyner uluslar arası standartlara göre üretilen bir konteyner çeşididir.

Kullanılan konteynerler uluslar arası mal taşımacılığında her ülkenin standart olarak kabul ettiği ölçülere göre hazırlanır. Ülkelerin birbirleri arasında yaptıkları taşımacılıkta ortak standartların olması beklenilen bir durumdur. Özellikle deniz taşımacılığında kullanılan araçlar ile birlikte uluslar arası taşıma iş ve işlemlerinin belirli standartlar dâhilinde gerçekleştirilmesi mümkündür. Günümüzde standartlara özel taşıma yapılarak hizmet verilir.

Ülkemizde de birçok firma uluslar arası kurallara özel ürünler hazırlayarak üreticilerin taşınması gereken ürünlerinin taşınmasına aracılık eder. Bu nedenle de birçok firma standart imalat yöntemlerini kullanarak hizmet verir. Özellikle pandemi sonrasında artan ihtiyaçlar nedeni ile birçok konteyner ihtiyacı doğmuştur.

Firmamız Faaliyetleri

Firmamız faaliyetleri kapsamında 40ft konteyner başta olmak üzere talep edilen her türlü konteyner ürünü temini yapılır. Aynı zamanda işletmelerin beklentilerini karşılayan çözümler için yine konteyner firmalarından destek alabilirsiniz. Özellikle son zamanlarda konteyner fiyatlarında görülen ihtiyaç artışı için bizi güvenle tercih edebilirsiniz.

Yine firmaların farklı talep ve beklentilerine özel standart dışı ürün temini de bizden sağlanabilir. Güvenilir bir firma arayanlar için en yeni ve kaliteli ürünler satışa sunulur. Özellikle son zamanlarda kullanılan konteynerler yük taşımada önemli avantajlar sağladığından dolayı birçok firma tarafından standart olarak tercih edilir. Siz de bu nitelikli çözümler için firma faaliyetlerimizden yararlanabilirsiniz. Sizlere özel tasarımlar noktasında destek sunarak yardımcı olmak için yanınızdayız.