Konteyner kullanımı kadar ebatları da önemlidir. Yük taşımacılığı alanında kullanılan farklı ebatlı konteynerler vardır. 20lik konteyner denilen ebatları da uluslararası standartlara uygun olarak tasarlanan bu ürünler aynı zamanda uluslar arası taşımacılık anlamında en çok kullanılan ürünler arasında yer alır. Aynen damacanalarda olduğu gibi fit birimi üzerinden yapılan hesaplamalar metrik sistemde farklı değerlere karşılık gelebilir.

Konteynerler uluslararası taşımacılık yapabilmek için kullanılan ürünler arasında yer alır. Günümüzde kullanılan ürünlerin temini aşamasında işletmelerin karlılıklarını da önemli ölçüde etkileyen bu ürünleri parça başına düşen maliyetlerin belirlenmesinde önemli bir kalemdir. Aynı zamanda yük taşımacılığı her ülke için uluslararası standartlar kapsamında değerlendirilir. Bu nedenle de ülkeden ülkeye değişmeyen konteyner standartları vardır.

Firmaların ürünlerini başka ülkelere nakledilmesi aşamasında kullanılan konteyner standartları açısından uluslar arası taşımacılık birlikleri tarafından belirlenen standartları karşılamak zorundadır. Böylelikle taşıma alanında ortak bir standart ve üretim tekniklerinin geliştirilmesi mümkün olur. Günümüzde standartların belirlenmesinin dışında üreticilerin standartlara uygun üretim yapması da önem taşır.

Konteyner ve Uluslararası taşımacılık

Uluslar arası taşımacılıkta en önemli taşıyıcı elemanların başında gelen konteyner kullanımı ile birlikte ürünlerin daha düşük maliyetler ile taşınmasının önü açılmış olur. Günümüzde konteyner taşımacılığında birçok ebatta ürün kullanılmakla birlikte 20 dc konteyner ürün kullanımı daha yaygın olarak tercih edilir.

Aynı zamanda ürünlerin temini aşamasında hizmet veren aracı kurumlar ile birlikte taşıma işinde maliyetlerin en aza indirilmesi sağlanır. Ülke içinde yapılan taşımalarda pek kullanılmamakla birlikte özellikle deniz taşımacılığı alanında ürünlerin büyük kısma konteyner kapalı taşıma sistemlerinde taşınırlar. Son zamanlarda bu nedenlerden dolayı konteyner taşıma hizmetlerinde standartlara uygun üretim sağlanmış olur.

Sonuç olarak konteynerler sistemlerin kapalı olarak muhafaza edilmesinde önemli elemanlardır. Ürünün korunaklı bir şekilde taşınması için en çok tercih edilen malzemeler arasında olur. Boyut olarak uluslar arası standartlara uygun olarak boyutlandırılması mümkündür. Son zamanlarda ürün temini ve ürün imalatı aşamasında yerli firmaların çözümlerinden yararlanmak da kolaylaşmış haldedir.

Konteyner Ürünlerimiz

20ft konteyner başta olmak üzere her türlü ürününün temini ve imalatı aşamasında bizden hizmet alabilirsiniz. Sizler için uygun fiyatlar üzerinden hizmet veririz. Ürün tasarımı yine beklentilerinize özel standart boyutlarda olabilir. Maliyetleri düşürmek için ürünlerimizi kullanabilirsiniz. Taşıma alanında profesyonel çözümler sunan firmamız kaliteden ve müşteri memnuniyetinden ödün vermeden çalışmalarına devam etmektedir. Aynı zamanda firmamız sayesinde daha düşük taşıma maliyetlerini elde edebilirsiniz.

Son yıllarda alanda öne çıkan çözümlerin temini noktasında birçok yenilikçi çözüme ihtiyaç vardır. Firmamız müşterileri için en yenilikçi çözümleri sunarak hizmet verir. Aynı zamanda firmamız hizmetlerinin temini ile birlikte uluslar arası standartların geçerliliği de sağlanmış olur. Siz de profesyonel çözümler için bizi tercih edebilirsiniz.