Konteyner modelleri sağlam olması nedeni ile pek çok alanda tercih edilir. Günümüzde minimalizm akımı çok popülerdir. Buna bağlı olarak küçük evler tercih edilir. Bu bağlamda konteyner evler günümüzde sıklıkla tercih edilir. 21 metrekare konteyner evler, hem sağlam hem de dayanıklı olmaları ile tercih edilir. Ahşap ya da alüminyum kaplama yapılabilir. Isı yalıtımı olması nedeni ile yaz kış kolaylıkla ısıtması ya da soğutması yapılabilir.

21 metrekare konteyner modelleri içerisinde mutfak, lavabo, duşa kabin gibi yapılar bulunur. Bu sayede tam bir ev şeklindedir. Tüm tesisat döşemesi yapılmıştır. Bu nedenle alacak olan kişiler bu gibi problemlerle uğraşmak zorunda kalmaz. Konteyner evler tekerlekli şekilde de üretilebilir. Bu nedenle bir yerden bir yere taşınması daha kolay olur.

Konteyner Evlerin Tercih Edilme Sebepleri

21 metrekare konteyner ev modelleri pek çok yönden avantajlıdır. Portatif olmaları nedeni ile taşınması kolaydır. Depreme dayanıklı olması sebebi ile özellikle deprem bölgelerinde tercih edilir. Bunun yanında tüm doğal afetlere karşı dayanıklıdır.

Küçük olmaları nedeni ile ısınması kolay olur. Bunun yanında bu yapılarda ısı yalıtımı da bulunur. Rüzgârlı alanlar için çatılı modelleri de bulunur. Çatı olan konteyner evler rüzgârı kesme konusunda son derece başarılıdır. Bu evlerin varendalı olan modelleri de vardır. Farklı tasarımları ile müşterilerin istedikleri renklere boyanabilir.

Konteyner evler standart olarak üretilebileceği gibi isteğe bağlı özel üretim de yapılabilir. Bu durumda alıcıların istedikleri özellikler göz önünde bulundurularak proje çizimleri gerçekleştirilir. Sonrasında projeye uygun üretim gerçekleştirilir.

21 Metrekare Konteyner Evlerin Avantajları Nelerdir?

Konteyner evler kaliteli malzemelerden üretilir. Bu nedenle her türlü doğal afete ve hava koşullarına karşı dayanıklıdır. Kalite standartları gereceğinde üretildikleri için uzun yıllar sorunsuz bir şekilde kullanılabilir.

Konteyner modelleri ev dışında farklı amaçlar için de kullanılabilir. En fazla kafe ya da restoran olarak tercih edilir. Bunun yanında şantiye gibi alanlarda yatakhane, koğuş ya da yemekhane olarak kullanılabilmektedir. Çok fazla kullanım alanı vardır. Bunun yanında sökülüp tekrar tekrar montajı yapılabilir. Portatif olması nedeni ile özellikle şantiye gibi alanlarda tercih edilir.

Şantiyelerde kullanımı çok fazladır. Yemekhane ya da farklı amaçlar ile kullanılabilir. Kalite standartlarına uygun üretilmeleri nedeni ile iş sağlığı ve güvenliği gereğince üretilirler. 21 metrekare konteyner birinci sınıf malzemeden üretilir. Bu nedenle son derece dayanıklıdır. Daha büyük modeller de istek doğrultusunda üretilebilir. Zemin ve iç mekân isteğe bağlı olarak ahşap yapılabilir. İç mekân lavabo, duş gibi kullanımlara uygundur. Ek kapı, pencere, sundurma balkon gibi alanlar da yapılabilir. Konteyner ev modelleri kaliteli olmasının yanında son derece uygun fiyatlıdır. Bu nedenle pek çok kişinin tercih sebebidir. 21 metrekare konteyner modelleri ile ilgili firmamızdan hizmet almanız mümkündür.