Duş konteyner genel olarak kullanıma uygun olarak bilinir. İhtiyaç alanlarında duş alınması gerektiği zamanlarda çözüm üretmek isteyen kişiler genel olarak hazır duş konteyner tercihinde bulunurlar. Bu konteyner genel olarak kişilere pratiklik kazandırıyor. Pratik durumunun yanı sıra çözüm konusunda oldukça önemli bir noktadır.

Genel olarak konteynerler yeni sistemler üzerinde üretimi yapılır. Oldukça sık tercih edilen bu sistemler zamanla yerini daha sağlam ve daha iyi imalat edilen konteynerlere bırakmıştır. Zorlu koşullarda en iyi performansı sağlayan bu konteynerler oldukça dayanıklı oluşları ile de dikkat çekerler. Aynı zamanda konteynerlerin kurulumu oldukça basittir. Kuruluma baktığımız zaman kamyon yardımı ile taşınacak kadar pratiktir.

Duş Konteyner Nedir?

Duş konteyner genel olarak zorlu alanlarda tercih edilen yapay, kurulumu kolay kabin olarak da bilinir. Sadece duş bulunan konteynerler KD olarak tanımlanır. Aynı zamanda duş ve WC bir arada bulunan kabinler ise KWD olarak kodlanır. Genel olarak sürekli olarak tercih edilen konteynerler model olarak da farklılık gösterir. Bu nedenle kişiler konteyner yapacakları yeri iyice gözlemleyerek yapılacak olan yere uygun konteyner seçimi yapılmalıdır. Konteyner seçimi yaparken firmamızdan en iyi hizmetleri alabilirsiniz.

Duş Konteynerin Tercih Edildiği Alanlar Nelerdir?

Duş konteyner pratik olmasından kaynaklı olarak birçok alanda tercih edilir. Tercih edilme sebebi genel olarak maliyetinin az olması ve oldukça pratik olmasından kaynaklanır. Bu konteynerlerin kullanım alanlarına baktığımız zaman karşımıza çok mekân çıkar. İlk olarak karşımıza şantiye alanları gelir. Şantiye alanlarında genel olarak bekçi bırakılır. Bazı şantiye alanlarında ise şehir dışından gelen çalışanlar kalır. Bu nedenle şantiye için konteyner şart hale gelir. Genel olarak konteynerin kullanım alanı en çok şantiye olarak bilinir.

Şantiyede kalan işçi ve bekçilerin zorunlu giderlerini karşılayabilmeleri için konteynerler kurulur. Bunun yanı sıra spor tesislerinde de duş konteyner bulunması gerekir. Spor tesislerinde konteynerin bulunma nedeni aslında sporcuların spordan sonra terlemesinden kaynaklı olarak zorunlu ihtiyacını gidermesi içindir. Genel olarak konteyner spor tesislerinde ve şantiyelerde oldukça kullanımı geniş bir orana sahiptir.

Duş Konteyner Modelleri Nelerdir?

Duş konteyner modelleri genel olarak birçok şekilde yapılır. Konteyner içerisinde wc bulunan konteyner de bulunur. Genel olarak WC ve duşun bir arada bulunmuş olduğu konteynerler şantiye alanlarında tercih edilir. Wc ve duşun bir arada bulunduğu konteynırlar şantiye alanlarının yanı sıra spor tesislerinde de oldukça tercih edilen model olarak bilinir. Genel olarak konteyner modelleri 7 li üniteye kadar yapılabilir.

Çok üniteli konteynerler genel olarak büyük alanlarda tercih edilir. En küçük konteyner modeli ise 2 li ünite olarak bilinir. Yedili ünite ile yapılan konteyner modelleri genel olarak tesislerde tercih edilen modellerdir. Konteyner da bulunan kabinlerin arka kısmında genel olarak havalandırma noktaları da bulunur. Duş yeri genel olarak kişilerin isteğine göre sayılarla yerleştirilir.