İso yük konteyner genel olarak deniz aşırı nakliyatlarda kullanılan üniteler olarak bilinir. Uluslararası standartlara uygun olarak üretilmiş olan konteynerler olarak da bilinir. Deniz nakliyat konteyneri olarak da bilinen üniteler belirli noktalara göre üretilir. Genel olarak dış yükseklik konteyner üretiminde oldukça önem taşır. Aynı zamanda bu konteyner ünitelerde dış genişlik de oldukça önemlidir.

Bu nedenle bu ünitelerin üretimi yapılırken dış yükseklik ve dış genişlik dikkate alınarak üretilir. Genel olarak üretilen tüm konteyner üniteleri özdeş boyutlar ile üretilir. Ünitelerin standart bir şekilde özdeş üretilmesi standart ISO şartları içerisinde yer alır. Üniteler belirli standartlara sahip olduğu için genel olarak tüm gemilere uygun olur.

İso Yük Konteyner Rakamlarının Anlamları Nelerdir?

İso yük konteyner üretimi yapılırken çeşiti biraz bulundururlar. Konteyner çeşitlerinin ISO olduğunu anlamak için üniteler üzerinde ISO kodları bulunması gerekir. İso kodların üzerinde bulunan rakamların açıklaması bulunur. Açıklamayı anlamak oldukça kolaydır. Kodlar genellikle 4 rakamdan oluşur. Bulunan kodların ilk rakamı konteyner ünitesinin uzunluğunu belirtir. Belirtilen kodun ikinci rakamı da konteyner ünitesinin yüksekliğini belirtir.

Bulunan kodun son iki rakamı ise konteyner ünitesinin çeşidini belirtir. Son iki rakamın belirtmiş olduğu çeşit termik ve kapalı olarak da adlandırılır. Belirlenen bu kodların açılımı ile kişiler alacakları konteyner ünitesinin çeşidini anlayabilir. Kodlar araştırıldığı zaman İso yük konteyner ünitelerinin boyu ve ölçüleri meydana çıkar. Bu nedenle konteyner tercihi yapacak kişiler için bu kodlar oldukça önem taşır.

İso Yük Konteyner Satışı Nasıldır?

İso yük konteyner genel olarak gemilerde kullanılan üniteler olarak bilinir. Bu üniteler gemilerde kullanıldığı için oldukça sağlam bir yapı olarak üretilmesi gerekir. Genel olarak konteyner ünitesinin profesyonel kişiler tarafından imalat edilmesi gerekir. Aynı zamanda uzman firmalar en iyi şekilde üretimi yapabilir. ISO markalı konteynerlerin belirlemiş olduğu şartlar bulunur. Bu şartlar dikkate alınarak üretim yapılması gerekir.

Aksi takdirde şartlar dikkate alınmaz ise üniteler ISO onayını almaz. Bu nedenle üretilen ünite şartlar sağlanmadığı zaman ISO onayı almaması firmalar tarafından da riskli bir durum ortaya çıkarır. Riskli duruma baktığımız zaman ISO onaylı üniteler uluslararası limanlara giriş çıkış sağlayabilen bir onay olarak bilinir.

İso Yük Konteyner Nedir?

İso yük konteyner uluslararası deniz taşımacılığı yapan gemilerde bulunması gereken üniteler olarak bilinir. Konteyner ünitesi alacak olan kişilerin geniş çaplı bir araştırma yapması gerekir. Bunun nedeni ünitelerin ISO onaylı olması gerektiğidir.

ISO şartlarına uyum sağlamayan ünitelerin onaylanmaması sonucunda bu üniteler uluslararası limanlara giriş çıkış işlemi yapamazlar. Bu nedenle onayın önemi oldukça önemli bir yere sahiptir. Kişiler ünite alırken global ve yerel mevzuatlara hakim olan üretim yapan firmalar tercih edilmelidir. İso yük konteyner alanında en iyi hizmeti firmamızdan sağlayabilirsiniz.