Yemekhane çözümleri olarak günümüzde yemekhane konteyner modelleri tercih edilmektedir. Bu modeller kişi sayısı göz önünde bulundurularak üretilir. Bunun yanında üretimlerde konfor koşulları da göz önünde bulundurulur. Standart ebatların yanı sıra, özel üretimlerde yapılabilir. Büyük yemekhaneler için, konteyner birleşimleri gerçekleştirilerek sistem çözümleri de gerçekleştirilir. Yemekhane konteyner modelleri arasında iki katlı ve tek katlı modeller tercih edilir.

Geniş açıklık için ise kolon takviyeleri ve buna uygun proje çizimleri yapılır. Montaj işlemleri de buna uygun bir şekilde gerçekleştirilir. Konteyner üretim aşamaları fabrikalarda gerçekleşir. Şantiye alanlarında ise birleştirme işlemleri yapılır.

Yemekhane Konteyner Avantajları

Özellikle şantiye alanlarında yemekhane konteyner modelleri tercih edilir. Ancak eğitim, sosyal tesis, sağlık, gibi pek çok alanda da bu konteyner modelleri kullanılır. Yemekhane konteyner modelleri için standart üretimler mevcuttur. Ancak özel üretim model üretimi de yapılır. Bu konteyner modellerinin en önemli avantajı tekrar tekrar sökülüp takılabilmesidir.

Yemekhane konteyner ürünlerinde; yemek salonu, kiler, yemek dağıtım bölümü, lavabo, bulaşıkhane gibi farklı bölümler yer alır. Bu bölümler isteğe bağlı olarak projelendirilebilir. Tüm konteyner modelleri iş sağlığı ve güvenliği kriterleri göz önünde bulundurularak üretilir. Özellikle şantiye alanları için işçi sayısına uygun tasarlanan yemekhane konteyner modelleri bulunur.

Yemekhane Konteyner Özellikleri

Üretimi gerçekleştirilen yemekhane konteyner modelleri uzun ömürlü ve kaliteli bir şekilde üretilir. Yapı güvenliği son derece yüksektir. Bunun yanında bu konteynerler son derece konforlu bir şekilde tasarlanır ve üretilir. Yemekhane konteyner modelleri farklı şekillerde üretilebilir. Şirketlerin ihtiyacı doğrultusunda hazırlanan projelere göre farklı konteyner modelleri üretilmektedir. Özellikle şantiye gibi alanlarda bu modeller sıklıkla tercih edilir. Bunun dışında okul, sağlık ya da sosyal tesis alanlarda da ihtiyaç dahilinde kullanılabilir.

Konteyner modelleri kişi sayısına göre üretilebilir. Tek katlı olarak üretilebileceği gibi çift katlı modelleri de mevcuttur. En fazla tek katlı ve çift katlı modeller tercih edilir. Sağlam malzemeden üretilmesi sebebi ile uzun yıllar sorunsuz bir şekilde kullanılabilir. Tekrar tekrar sökülüp montaj edilebilme özelliği vardır. Bu nedenle ihtiyaca göre yerinden taşınabilir.

Yemekhane Konteyner Ve Sağlık

Yemekhane konteyner modelleri aynı anda birden fazla kişinin sağlıklı koşullarda yemek yemesi için tasarlanır. Bunun yanında konteynerler içerisinde havalandırma bölümleri, masa konumları ve hijyen şartları uluslararası hijyen şartlarına göre yapılır. Proje planlamalarının ardından konteyner üretimlerine başlanır. Konteyner montajının yapılacağı yerlerde iklim koşullarına bağlı olarak çatı da yapılabilir.

Yemekhane konteyner modelleri içerisinde lavabo, bulaşıkhane gibi bölümler de yer alır. Sıcak ve soğuk su bağlantıları yapılabilir. Tüm bu avantajları nedeni ile pek çok alanda bu konteynerler tercih edilir. Konteyner modelleri özel tasarım olarak da üretilebilir. Müşterinin isteği doğrultusunda projelendirme işlemi yapılır. Kısa sürede üretimi gerçekleştirilir. Her türlü yemekhane konteyner ile ilgili bilgi ve hizmeti firmamızdan alabilirsiniz.